gototopgototop

  • Amenajari interioare

  • Case la rosu Pipera

  • Imobil locuinte Eminescu

De ce trebuie obtinuta o autorizatie de mediu atunci cand vrei sa incepi o afacere

Spirit intreprinzator, romanul este plin de idei cu ajutorul carora spera el ca se va imbogati, daca se poate chiar peste noapte, sau macar fara sa fie nevoie de prea multa munca fizica. Stand si analizand indelung situatia din tara, privind cu jind la tarile dezvoltate de peste hotare, romanul ar vrea si el salariu “ca afara”, dar intelege ca, la conditiile de trai din Romania, dar mai ales la experienta profesionala avuta, nu se intrezareste nici macar o luminita la capatul tunelului sau intunecat de griji. Uite asa, romanul se hotaraste sa fie patron, cu toate ca nu stie inca al cui, dar macar sa fie propriul sef, sa-si semneze el statul de plata la finele lunii si tot el sa fie cel care profita la maximum de pe urma ideii stralucite de afacere. Cu aceasta ocazie au loc din ce in ce mai multe inregistrari de firme, a caror durata medie de viata insa fiind discutabila, dupa cum vedem si pe ulterioarele placute pe care scrie “Inchis pentru renovare”.

Citeşte mai mult: De ce trebuie obtinuta o autorizatie de mediu atunci cand vrei sa incepi o afacere

 

Ne revenim ? Crestere pe piata imobiliara din Bucuresti

Autorizatiile de construire in zona Bucuresti – Ilfov a inregistrat o crestere de 35% in primele 9 luni din 2014 conform Institutului National de Statistica, numarul de autorizatii a fost de 4.721 in vreme ce in restul tarii s-au eliberat doar 29.000 de avize cu o scadere usoara de 0,2%.

Bucuresti – Ilfov este asadar un “paradis” pentru constructii, in primele 9 luni ale anului au fost finalizate nu mai putin de aproape 3.500 de case si apartamente iar pana la sfarsitul anului sunt asteptate peste 8.000 de locuinte, statistici apropiate de varful inregistrat in 2008.

Citeşte mai mult: Ne revenim ? Crestere pe piata imobiliara din Bucuresti

Ave Hotel si cazarea pe timp de iarna in Bucuresti

Inainte de a face rezervari la un hotel in timpul sezonului rece, orice client ar trebui sa se gandeasca serios la beneficiile aduse de alegerea unei locatii care ofera optiuni deosebite. Rezervarea la un hotel cu traditie si personal calificat, precum Ave Hotel, are atat de multe avantaje in comparatie cu un hotel foarte ieftin si cu facilitati limitate.

In primul rand, cazarea intr-un hotel in timpul iernii presupune o atentie sporita la sistemele acestuia de incalzire interioara, atat ale aerului cat si ale apei, pentru a permite relaxarea si mentinerea unor temperaturi adecvate in toate spatiile cladirii.

Citeşte mai mult: Ave Hotel si cazarea pe timp de iarna in Bucuresti

 

Iluminat inteligent de la Greenlight Concept

Fie ca va doriti un consum redus de energie acasa, care sa se traduca in reducerea costurilor facturilor, fie ca aveti o afacere pentru care incercati sa eficientizati consumul de energie electrica, cea mai buna optiune este aceea de a alege iluminatul inteligent. Iar in conditiile in care costurile la factura de lumina sunt reduse considerabil, aceasta insemnand cu 50% sau chiar mai mult, iluminarea cu tehnologie LED de la Greenlight Concept pare a fi cea mai inteligenta solutie. In plus, dincolo de rezolvarea problemei financiare, care este una cu care ne confruntam zi de zi fara sa avem prea multe arme impotriva sa, iluminarea cu LED reprezinta o maniera de ameliorare, daca nu de stopare, a unui cosmar cu care ne luptam in fiecare moment al vietii pe Pamant: poluarea, incalzirea globala, ploile acide… Iluminatul inteligent cu LED este, deci, atat o solutie pentru portofelul consumatorului, cat si o solutie pentru protejarea mediului inconjurator.

Citeşte mai mult: Iluminat inteligent de la Greenlight Concept

Hidroizolarea acoperiselor din lemn

 

O hidro sau termo izolatie a unui acoperis te va ajuta sa economisesti sume importante de bani pe termen lung.


Izolarea termica a mansardei sau acoperisului se supune acelorasi reguli ca si izolarea casei, scopul principal fiind cel de a reduce pierderile de caldura. Insa daca folosim spuma poliuretenica pulverizabila pentru izolarea termica, atunci putem spune cu incredere ca acoperisul este totodata si hidroizolat. Spuma poliuretanica pulverizabila este folosita cu succes si in hidroizolatii, deoarece este un material impermeabil, usor si rezistent.

 

Atat izolarea termica cat si hidroizolarea unei case de lemn este de obicei gandita inca de la proiectarea acesteia, insa daca ai deja o casa de lemn al carei acoperis necesita termo sau hidroizolare, spuma poliuretanica poate fi alegerea ideala.


Izolarea acoperisului cu spuma poliuretanica poate fi de doua feluri:

 

-izolatie interioara

-izolatie exterioara hidroizolarea acoperiselor


Izolatia interioara a mansardei, cunoscuta si ca "izolatie sub asteriala" este o metoda foarte eficienta daca se foloseste spuma pulverizabila. Spuma este pulverizata direct pe lemn si in timp ce se usuca, se dilata si formeaza o membrana protectoare atat termica cat si impotriva apei.


La izolatia exterioara a acoperisului se poate folosi atat spuma pulverizabila(spray), cat si placi prefabricate din spuma poliuretanica ce sunt amplasate sub grinzele de suprafata. Spuma pulverizabila se foloseste de obicei la hidroizolatii terase, unde acoperisul este plat, iar spuma din palci prefabricate se foloseste la acoperisurile caselor clasice.

 

Majoritatea specialistilor din domeniu spun ca cea mai buna forma de izolare a unei case de lemn este izolarea exterioara. Pentru a salva lemnul si calitatile sale specifice caselor din lemn, ar trebui sa alegem izolatia exterioara.

 

Izolarea interioara a acoperisului unei case de lemn este pe de cealalta parte o optiune mai economica, pentru ca pe interior nu se va folosi la fel de mult material izolator. Daca alegem izolarea interioara a mansardei, atunci ar trebui totusi sa avem si un mic spatiu de aerisire pentru ca aerul sa circule uniform.

 

Indiferent de tipul de termo/hidro izolare pe care il alegeti, Strike Cons va poate oferi o ziolatie premium cu materiale de calitate superioara. Fie ca doriti doar izolarea acoperisului sau izolarea intregii locuinte, echipa Strike Cons dispune de toata aparatura si materialele necesare unei izolatii complete, fie ea interioara sau exterioara.

 

O izolare eficienta a acoperisului va preveni acumularea umiditatii sub acoperis, formarea de mucegai, va impiedica iesirea aerului cald sau patrunderea celui rece si chiar va impiedica formarea turturilor pe timp de iarna.

 

Pagina 1 din 2

«ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit»