gototopgototop

  • Amenajari interioare

  • Case la rosu Pipera

  • Imobil locuinte Eminescu

Contact rapid

Email: contact@urbanartconstruct.ro

Telefon:     +40 21 220.30.13

Mobil:     +40 744.888.817

Fax:     +40 21 220.30.13

Parteneri

Ultimele articole

24-07-2015

Spirit intreprinzator, romanul este plin de idei cu ajutorul carora spera el ca se va imbogati, daca... Citeste mai mult

Consolidari case, consolidari cladiri, consolidari constructii


Daca vreti sa consolidati o casa, o cladire sau un teren de fundare puteti apela cu increderea la firma noastra deoarece avem o mare experienta in acest domeniu.

 

Firma noastra executa toate tipurile de consolidari: consolidari case, consolidari cladiri, consolidari constructii, consolidari terenuri, consolidari cu gabioane, consolidari case vechi, consolidari fundatii, consolidari poduri, consolidari cu micropiloti si fibre compozite.


Echipa nostra este dotata cu utilaje moderne si foloseste materiale de calitate pentru consolidari case, consolidari constructii, consolidari cladiri si pentru alte tipuri de consolidari.


Experienta ne permite sa abordam fara dificultate executia unei game largi de lucrari: consolidari case, consolidari cladiri, consolidari constructii, consolidari poduri, consolidari cu micropiloti si fibre compozite la preturi accesibile.


Consolidarea cu micropiloti este utilizata pentru realizarea consolidarii fundatiilor si presupune forarea unui numar variabil de gauri la baza fundatiei, iar pe masura ce micropilotul este retras gaura se umple cu beton. Acest tip de consolidare se utilizeaza pentru consolidari cladiri si consolidari constructii.


La consolidarea cu fibre compozite se utilizeaza materiale precum fibra de carbon, aramida sau sticla,  pentru consolidari cladiri, consolidari case, consolidari constructii si consolidari poduri.