gototopgototop

  • Amenajari interioare

  • Case la rosu Pipera

  • Imobil locuinte Eminescu

Contact rapid

Email: contact@urbanartconstruct.ro

Telefon:     +40 21 220.30.13

Mobil:     +40 744.888.817

Fax:     +40 21 220.30.13

Parteneri

Ultimele articole

24-07-2015

Spirit intreprinzator, romanul este plin de idei cu ajutorul carora spera el ca se va imbogati, daca... Citeste mai mult

Firma constructii


Daca vreti sa va construiti, amenajati, renovati sau reabilitati un apartament, o casa, sediu de firma, cladire de birouri sau orice alt tip de cladire, firma noastra de constructii va sta la dizpozitie in orice moment, oferindu-va cele mai bune solutii.


Firma nostra de constructii este formata dintr-o echipa cu foarte multa experienta si va ofera constructii de calitate la cele mai bune preturi.

 

De asemena firma noastra foloseste materiale de calitate pentru toate tipurile de constructii: constructii civile, constructii industriale, constructii case, constructii sedii firma, constructii spatii comerciale, constructii case de vacanta, constructii hale, constructii pensiuni, constructii hoteluri, constructii cladiri birouri si alte tipuri de constructii.


Nu ezitati sa ne contactati, firma nostra de constructii va sta la dispozitie daca sunteti interesati de o oferta de pret pentru realizarea unei constructii sau pentru executarea unei lucrari.