gototopgototop

  • Amenajari interioare

  • Case la rosu Pipera

  • Imobil locuinte Eminescu

Contact rapid

Email: contact@urbanartconstruct.ro

Telefon:     +40 21 220.30.13

Mobil:     +40 744.888.817

Fax:     +40 21 220.30.13

Parteneri

Ultimele articole

24-07-2015

Spirit intreprinzator, romanul este plin de idei cu ajutorul carora spera el ca se va imbogati, daca... Citeste mai mult

Instalatii sanitare, proiectare instalatii sanitare, montaj instalatii sanitare

Firma specializata in domeniul instalatiilor sanitare va pune la dispozitie servicii de montaj, proiectare, reparatii si intretinere instalatii sanitare.


Echipa noastra de instalatori cu experienta va pune la dispozitie solutii adecvate necesitatilor dumneavostra sau ale companiei dumneavostra in ceea ce priveste lucrarile de instalatii sanitare, proiectare, montaj, reparatii si intretinere.


Toate proiectele de instalatii sanitare sunt realizate cu respectarea standardelor de calitate si respectarea termenilor contractuali de executie, deoarece ne respectam clientii si vrem sa fie multumiti de serviciile noastre.


Oferim garantie la instalatiile sanitare pentru toate tipurile de imobile: case, blocuri de locuinte, apartamente, complexe comerciale, scoli, spitale.


Prin experienta si profesionalismul instalatorilor nostri, prin folosirea de scule profesionale de inalta fiabilitate si prin folosirea materialelor de calitete superioara instalatiile sanitare vor fi un element de siguranta si confort pentru orice tip de cladire.


Montaj instalatii sanitare

Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii sanitare, montaj instalatii sanitare apartamente, montaj instalatii sanitare case, montaj instalatii sanitare complexe comerciale, montaj instalatii sanitare complexe rezidentiale, montaj instalatii sanitare scoli, montaj instalatii sanitare gradinite, montaj instalatii sanitare clinici.


Proiectare instalatii sanitare

Oferim servicii de proiectare complete pentru toate tipurile de instalatii sanitare: proiectare instalatii sanitare blocuri de locuinte, proiectare instalatii sanitare cladiri de birouri, proiectare instalatii sanitare ansambluri rezidentiale, proiectare instalatii sanitare spatii comerciale, proiectare instalatii sanitare scoli, proiectare instalatii sanitare clinici si alte tipuri de instalatii la preturi bune.