DESPRE NOI

 
TC Urban Construct este o societate romaneasca pe actiuni cu capital integral privat. Firma a fost infiintata in anul 2009 si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor.

Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

Atitudinea deschisa, cooperanta, onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti, indeplinirea cu succes a sarcinilor si a angajamentelor asumate, precum si promtitudinea in a raspunde diverselor probleme aparute in timpul derularii activitatilor de productie sunt realitati ce au consolidat pozitia si renumele pe piata romaneasca.

Societatea este in curs de certificare pentru sistemul integrat al managementului: • ISO 9001:2000xxx

Director,
Ing. Cristi Toi

 
7613
AFLA CHIAR ACUM CAT COSTA PROIECTUL TAU !Cere Oferta
SUNA ACUM