7636
 

Firma Constructii civile si industriale

 

Cu peste 15 ani experienta pe piata constructiilor din Romania cat si pe piata externa am reusit sa ducem la bun sfarsit peste 80 de proiecte civile si industriale pentru clientii nostri

 
Citeste mai mult
7641
 

Reabilitari, renovari, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale

 

Daca esti in cautarea unei firme de construcii de incredere suntem la dispozitia ta chiar acum pentru reabilitari, renovari, reparatii si intretinere cladiri!

 
Citeste mai mult
7665
 

Amenajari interioare birouri, case si apartamente

 

Cu un portofoliu de lucrari de constructii foarte bogat si cu o vasta experienta firma CT Urban Art Construct va pune la dispozitie servicii de amenajari interioare.

 
Citeste mai mult
7662
 

Instalatii sanitare

 

Firma specializata in domeniul instalatiilor sanitare va pune la dispozitie servicii de montaj, proiectare, reparatii si intretinere instalatii sanitare.

 
Citeste mai mult
7880
 

Executare instalatii electrice in locuinte, cladiri de birouri (constructii civile si constructii industriale).

 

Echipa nostra este formata din electricieni cu experinta care folosesc materiale de calitate pentru toate tipurile de instalatii.

 
Citeste mai mult
7650
 

Instalatii termice

 

Executam lucrari de instalatii termice pentru toate tipurile de imobile: case, vile, blocuri de locuinte, spatii comerciale, complexe comerciale, clinici, spitale, scoli.

 
Citeste mai mult
7652
 

Constructii Case

 

Daca aveti de gand sa construiti o casa nu ezitati sa apelati la echipa nostra de specialisti care vine in sprijinul dumneavostra cu servicii de calitate la preturi reduse.

 
Citeste mai mult
7850
 

Constructii Case la Rosu

 

Ne adresam acelora dintre voi care isi doresc o casa noua, pe pamant fara finisaje; proiectele noastre de constructii case la rosu presupun realizarea fundatiei, a zidariei si structura acoperisului.

 
Citeste mai mult
7653
 

Constructii Case la Cheie

 

Proiectele noastre pentru constructii case la cheie pornesc de la casa la rosu, cuprind partea exterioara a acoperisului, finisajele interioare si exterioare, pardoseala, instalatiile sanitare, electrice si termice.

 
Citeste mai mult
7667
 

Consolidari Constructii

 

Daca vreti sa consolidati o casa, o cladire sau un teren de fundare puteti apela cu increderea la firma noastra deoarece avem o mare experienta in acest domeniu.

 
Citeste mai mult
AFLA CHIAR ACUM CAT COSTA PROIECTUL TAU !Cere Oferta
Call Now Button